vouchery

Dárkové poukazy pro radost

Nechte hromadění věcí za sebou a obdarujte své blízké dárkem, který přináší skutečnou radost – nezapomenutelné zážitky!

Vyberte si dárkový voucher na tvořivý nebo zážitkový den v našem studiu. Přes náš rezervační systém ho zaplaťte.

Stáhněte si voucher a vytiskněte si ho ve formátu pdf. Dopište jméno obdarovaného a číslo voucheru, které vám přišlo na e-mail v potvrzení platby.

Přineste svým blízkým radost, která trvá!

typy poukázek

Na kreativní dopoledne

Ideální dárek pro všechny děti od 6 do 14 let. Vyberou si samy, zda je baví tvořit, vyrábět, malovat obrazy… Vypisujeme pravidelně několikrát do měsíce termíny na víkendy, aby si každý pohodlně vybral.

Den plný krásy

Náš nejpopulárnější program plný krásy. Na dívky čeká dávka zkrášlování v podobě pleťové masky, vyzkoušení krémů,
rollerů, péče o nehtíky (lakování), třpytky na tělo. Samozřejmě se také nalíčí! Navíc si upletou vlastní ombré copánky. Připravené máme i beauty hry. Program na celý den (zhruba na 7 hodin).

Rande pro mámu a dceru

Podporujte silná pouta mezi matkou a dcerou. Voucher je pro ně obě – společně budou tvořit, vázat květiny, adventní věnce, učit se vyrábět papírové květiny… Tento čas strávený jen ve dvou spolu, bez dalších členů rodiny, obě sbližuje, navíc buduje pevný základ pro zvládání budoucích výzev a krizí. Poslat můžete i babičku a vnučku.

Pohodlný dárek

Klikněte na vybraný voucher, který jste si zakoupili. Otevře se vám v novém okně. Stačí jen vytisknout a doplnit číslo voucheru a pro koho dárek je.

rezervační systém

pro dívky i rodiče

Zamluvte si dny, kdy už se nechcete trápit s prázdninovým nebo sobotním hlídáním. Zarezervujte si akce, které pozvednou vaši dceru. Domluvte jí aktivity, po kterých ona i její kamarádky touží.

Zavolat na 722 287 736

Napsat e-mail

na trendylabcz@gmail.com

Open time podle jednotlivých akcí