kemp na víkend

Zábava nejen pro dívky

Pošlete své děti k nám do stylového prostředí do Průhonic-Čestlic na jednodenní víkendový kreativní den – je to jako kemp z jejich snů. Možná si potřebujete dojet něco vyřídit nebo jen nechcete, aby se děti nudily doma (a vy pak ještě řešily hromady odstřižků nebo bolavou hlavu z televize). Máme připravená kreativní témata podzimních „příměšťáku“  na jeden den. Naše aktivity jsou ideální pro 6-14leté dívky, ale kluky nevylučujeme, pokud je téma bude bavit. 

Děti se mohou těšit na témata jako malování obrazů nebo tvoření. Celý program najdete níže.

Děti si užijou svůj den s partou přátel, kteří mají společné zájmy. Dopřejte jim ho!

detaily, které chcete znát

Kde akce probíhá?

U nás to vypadá fantasticky. Klimatizované prostory, zahrada, zaparkujete u domu. Uvnitř prostoru jsou týpí-stany k odpočinku, děti zabaví knihy, deskovky, velké stoly, fotopointy, dostatek kreativních materiálů, růžový člun plný polštářků… Sen všech dívek v jedné místnosti. Jsme na adrese: V Oblouku 114, Čestlice u Prahy.

Kolik jednodenní víkendový program stojí?

Přívětivých 490 Kč za dopolední program, nebo 990 Kč včetně programu a stravování (svačiny, oběd) na celý den.

Musím to zrušit…

Při zrušení do 48 hodin předem si můžete termín bez problémů nahradit. Zavolejte, domluvíme se.

Jaká jsou témata?

Pokaždé jiná, zábavná a hravá. Například tvoření, malba na plátna, upcyklace, tancování… Vše baví a rozvíjí. Děti mají i dostatek času na volnou zábavu.

Jak s jídlem?

V ceně víkendového celodenního kempu v Čestlicích v Trendy Labu jsou dvě svačiny (např. ovoce, zelenina, cereální tyčinky) a oběd, většinou objednáváme řízky a pečivo nebo pizzu.

Pro koho je kemp ideální?

Náš program je ideální pro dívky od 6 do 13 let, ale chlapce samozřejmě nevylučujeme, pokud je téma baví. V případě, že chcete přihlásit děti mladší, prosíme, prokonzultujte to s námi, zda je téma vhodné. Některé aktivity například vyžadují pokročilejší grafomotorické schopnosti. Děkujeme. Snažíme se dělat vše proto, aby nám spolu bylo příjemně.

A co lektorky?

Práce s dětmi nás baví! Máme potřebné akreditace k vedení dětí, kurzy či školení (Hlavní vedoucí tábora, Pedagog volného času apod.) a vítáme děti s úsměvem.

Jaké jsou časy kempu?

Své dítě přivedete na jednodenní víkendový tvořivý kemp mezi 9:00 – 9:30 a vyzvednete v 16:00. Dopolední/odpolední kempy probíhají v odlišných časech.

Pro bezpečí maximum

Alergie bereme vážně. Máme lékárničku, detektor ohně, hasicí přístroj. Na slunci děti chráníme superkvalitním SPF. U nás nenajdete žádné nebezpečné předměty, energy drinky, kouření, kofein apod. Respekujeme zdravotní omezení našeho dítěte jako je například celiakie.

Jak zarezervovat?

Pohodlné a snadné přes rezervační formulář, s přímou platbou kartou nebo na místě.

Chci se dál zeptat…

Samozřejmě, další vaše dotazy vám rádi zodpovíme na telefonu 722 287 736 nebo na e-mailu trendylabcz@gmail.com.

Bavte se o víkendu vy i vaši potomci

Náš program

Víkendová nuda? U nás ne. Pořádáme dny plné kreativity, ideální pro dívky od 6 do 13 let!

Neděle 22. září – Kreslíme na podzimní téma akrylovými barvami s využitím netradičních pomůcek, vyrábíme nejroztomilejší ježky a mícháme vlastní voňavou sůl do koupele na relaxování za dlouhých chladných večerů.

Sobota 28. září – Vyrábíme město pro myšky. Malé sošky vymodelujeme ze samotvrdnoucí hmoty a dobarvíme akrylovými barvami. Myšky budou žít v houbičkových domečkách. Navíc si mícháme na doma podzimní čaj, který dáme do skleniček dozdobených mašličkami a speciální barvami.

Neděle 6. října – Voňavý den! Vyrábíme voňavé podzimní svíčky, zkoušíme, co nám voní, kutíme netradiční papírové dýně a zdobíme bylinkovo-květinový lapač (snů) špatné nálady. Stačí k němu přivonět a chmury zmizí.

Neděle 13. října – Malujeme na dýně! Dopolední program za 490 Kč, v ceně je malá i větší dýně. Děti na ni namalují nejen obličeje.

rezervační systém

pro vaše pohodlí

Zamluvte si program, který vás zaujme.

Zavolat na 722 287 736

Napsat e-mail

trendylabcz@gmail.com

Opening time podle jednotlivých akcí